Vanwege drukte worden op dit moment geen nieuwe klanten aangenomen. Vaste klanten kunnen telefonisch een afspraak maken via 06-13995646.

Nagelbeugeltje plaatsen

Nagelbeugeltje plaatsen

Als je last hebt van een ingegroeide teennagel, kan er een beugeltje geplaatst worden. Ook als de nagel een pijnlijke vorm heeft ((hyper)convexe nagel), kan een beugeltje uitkomst bieden.

Welke soorten nagelbeugeltjes zijn er?

Nagelbeugeltjes kunnen gemaakt zijn van kunststof, metaal, metaal bekleed met kunststof, chirurgisch staaldraad of titaniumdraad. Ze kunnen worden vastgezet worden d.m.v. haakjes, lijm, gel of acryl. Dit hangt af van het soort nagelbeugeltje. Naar aanleiding van de klacht en eventuele contra-indicaties wordt er een passend nagelbeugeltje uitgezocht en geplaatst.

Behandeling alleen op afspraak.
Bij verhindering dien je dit minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling te laten weten, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Medisch Pedicure Thea Broeks is een erkend leerbedrijf en werkt soms met stagiaires. Wil je liever niet door een stagiair(e) behandeld worden, laat dit dan even weten.